Frokostmøte om billedbehandling – AI og håndtering av store datamengder

Digitalt Liv og Ard Innovation inviterer til frokostmøte.

Torsdag 26. september i Vitenparken, Campus Ås

Vi starter med en lett frokost kl 8.30.

Program

9.00 Velkommen ved Digitalt liv og Ard Innovation
9.10 From proof of concept to AI in production, ved  Olav Djupvk, Epigram
9.30 Prostata MR – bedre diagnostikk og behandling ved bruk av kunstig intelligens? Muligheter og utfordringer, ved Tone Frost Bathen, Proviz
9.50 Diskusjon i plenum
10.30 Møteslutt Olav A. Djupvik er gründer og eier av Epigram. Epigram har erfaring innen bildegjenkjenning og kunstig intelligens. Selskapet fokuserer på maskinsyn og har implementert løsninger innen akvakultur, diagnostikk, naturforskning og forsikring. Selskapet har egenutviklede verktøy for annotering og dataplattform for rask igangsetting av trening av maskinlæringsmodeller.  

Tone F. Bathen er professor ved Institutt for Sirkulasjon og Bildediagnostikk ved NTNU. Hun leder en forskningsgruppe som jobber med utvikling av medisinske avbildningsmetoder for deteksjon, karakterisering og behandlingsstratifisering i prostatakreft. Bathen vil snakke om hvilke egenskaper som gjør MR til en nyttig metode i denne konteksten. Hun vil vise eksempler fra pågående forskning innenfor prostatakreft og hvordan vi kan forvente at fagfeltet i fremtiden vil dra nytte av kunstig intelligens.

Frokostmøtet arrangeres i samarbeid med Vitenparken. 

Kontakt:

Alexandra Patriksson 

eller 

Jorun Pedersen/ARD Innovation: jorun.pedersen@ardinnovation.no / +47 926 31 425

Informasjon om arrangementet

  • Tidspunkt:
    26. — 26. Sep 2019
    -
  • Sted:
  • Arrangement:

Kontaktpersoner